Friday, November 6, 2009

aku tak gatal,tapi aku miang

kau kacau aku sekali,aku kacau kau beribu kali.
kau kutuk aku belakang,aku kutuk kau depan-depan.
kau talam dua muka,aku gunting dalam lipatan.

kalau fikir aku baik sebab kau KAWAN aku,kau salah.
aku baik sebab aku MUSUH kau.

jangan fikir aku baik,sopan sebab aku boleh jadi seburuk dari yang kau bayangkan.

p/s: tapi aku still SAYANG kau.heh.

8 comments:

safiamira said...

babe....
jom tgk pisau cukur...

norzila musman said...

ceh..x mo..nak tgk new moon..
hee..

eKyN said...

tah mira nii
org excited nk tgk new moon laa
haha ko da msuk sem baru kan
biar kitorg lak meronggeng~
tol x zilaa ?
haha

meo188 said...

miang?

macam mengucing? mengucing meow2... ?

huhuhuhuhu...

:)

norzila musman said...

ekyn>>isyh,sian doe ank buah ak tuh..huhu.layankan je la permintaan die tuh..hekhek
pas ni kite merdeka,mira kena amek MUET plak..hahah

norzila musman said...

meo>> ala..miang keladi lar..haha

kucing meow??bukan mengembek??huhu

>_<

dobot said...

siapakah?

Putra Al-Maliki said...

hi zila.. miang n gatal x samer ker? hehe.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.