Friday, January 14, 2011

kembali ke sarang

ermm..ermm..nak start dari mane ae?adesss..da lame tak apdet blog jadi camni lahh. alahaii,berkarat sudah otak ni nak berpujangga [ceh! ceh!] *blushing so,agak lama juga la ea bertapa dari dunia blogging ni. aduh, dah tak bole jadi geng blogger tegar segamat la aku ni. ishh ish! so well,life is getting moreeeee and moreeeee great dis time. heh. finally, dah jadi super senior kat segamat else degree tak boleh kira ae. hiks. :p [berjaya jugakk buat introduction panjang2 ni] ^_^


ha! so if there's others people might miss me for the long term, keh keh,mehh i kasi my newest pitcha lah kaan so dat u ols bolehh nampak perubahan ketara sy. [yup! ketara bermakna i'm gettin chubby] so dat we called as, 'ada orang take care' haha!



* ok still nak choose pic yg tak nmpak chubby sangat.haishh.susah jadi orang tak bole nak terime keadaan diri sendiri ni. :p

but then,memangg i da gomokk okehh,then my boifrengg pon cakap 'u x gomok la sayang,u tembam jer.' -__-" errr..err.. hello! same la tu youu.ishh,konon nak jage ati la ea. isk isk. takpeee,you pun gomok jugakk. keh keh! [eh,ehh asal tetibe gedik ni nak cakap boifrengg bagai]
hishhh,kasi 'pang!' cket. ok dahh,gedik nak promote boifrengg. teheeee ^_^ oh oh, sapee sapee yang konon ter-Perasan kat pic tu ade tulis 'i'm not single' sila abaikann.haha. i still single.no worries la kann.haha [sori,honey :p]

ok la,xnak cerita panjang2. maybee kalau tulis point xder la boring sangat nak bace kan?kan?so, memandangkan dahh dekat setahun tak apdet blog,xkan cerita seharian tu nak cite dalam blog,so well, nak cerita benda penting yang happen dalam setahun ni so dat takde la lupe sangat kan sebab saya ni kadang2 amnesia la kot. cepat beno lupe. -_-! ok,here that stories goes~

1) punca stop blogging kejap sebab masalah hati. tp da heal balikk. :)

2) bila tengok follower bertambah ramai,ish ishh. t hanis jalikha boleh kalah dengan i. and kefemesan i lerlebh dari die,so dat stop kejap. :p [zila,stop berangann!!]

3) currently still stdy kat uitm segamat ter-chenta but i've been super senior. yeaahoo! finally setelah berkurun lame menunggu jadi 'orang tua' kat cni.haha.

4) dis sem,dapat rumatee semua junior. part 2. :) but then saye paling cerewet antare diorang. [nak buat mcam mane kalau mulut dari dulu suke sumbat dengan buntut ayam] heh!

5) pointerr slalu turun naek. haishhh. kena struggle last sem ni. :)

6) semester break ari tuh pegi terengganu then pd, so abes my face sunburn. heh. malu nak balikk segamat takut orang tak kenal ingat orang asli dari hulu mane plak kan. :'(

7) i adoreee gilo dengan dslr. tapi abe tersayang xnak bagi. iskk. kumpul duet kawen lagi senang. boleh mntak macam2 kat laki den t. hiksss ^_~

8) sejak umur meningkat naek ni,perubahan hormon la kott tapi sumpah dah jadi minah gila shopping. alahaiii! xtau kena sampuk dengan jin mane ntah. asal tension je nakk shopping. ish ish :) [kalau u ols ade nak g bandung,roger2 mehhh! hehe. ]

9) i loveee him. * ok,da hepy sayangs? :)

10) pray for me further my degree ;D

ok, siap! haha. ntahh papeee mengarut kan?tu laa.den da pesan den xreti nak blogging dah ni. adehh,sape la nak bace entry merepek ni else my sayangs je la kan! ;D
OK,till later continue ehh, ni pon apdet sebab da bet dengan someone if i apdet,die baru nak apdet. Grr. so sayang, cepat apdet psal i kat blog u tuh! heeeeeeeeee <3

love, makcik zila musman. :) <3<3

9 comments:

Sufee Yusli said...

the best apdet ever! he3

zila musman said...

aha! mesti u ni d best stalker ever kan? :P

Sufee Yusli said...

eh xla.. i stalker hebat tapi my gf lagi power stalk.. he3

zila musman said...

heh. ur gf tu kan hackers terhebat. :p

Sufee Yusli said...

Ha3 hacker hebat pn tnye i password 3 4 kali.. ;p

aRz oNe said...

uik....!!! ding dong!!! perghhhhh bab apdet mengapdet ni mmg jatuh kt tgn adik la... statement perghhh... wakakakaka!!! truskan usaha anda ! ding dong !!!!

maxwell said...

dekt setaun gak sunyi sepi..ingt da ilang pasword nk sign in..hu3 ekyn tu pon same..

starangkor said...

Hello! Your site really interesting, especially the pictures I really to links your site, I recently came across your blog and have been watching movie and looking pictures along. I thought I would leave my first comment.gayshow9000I have enjoyed your web blog. Nice blog. I will keep visiting this blog very often. You have a good job. Could you share to allow me exchange links your blog I happy put your blog in my blog list?
and you please put my blog to your blog list if you don’t mind me. I do hope you will be kind to
do what I request. Thank you so much for your sharing to me.
bigbigshowgay2011
mastershowgirl99
nalystar
khmergirlshow2011
sex2011twt
everydaypost009
bigbigshow001
gayshow9000
Please links my site, You have a good job, thanks your visiting my site.

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini