Tuesday, December 8, 2009

mimpi yang mati

malam tadi aku tertido..kau faham tak maksud tertido?ia nya bermaksud aku tak bermaksud nak tido,tapi tanpa sengaja aku tertido..okeyh?aku tau kau dah pening..tak payah susah-susah pening kepala..abaikan saje.. (~_')

malam tadi aku mimpi..mimpi dapat 4flat..ceh,angan tinggi betul..kalau setakat mimpi dapat dekan x heran sangat..tapi sekali mimpi 4flat terus..ceh,x bole blah tul..huhu.tapi orang kate kalau kita mimpi benda yang baik,akan berlaku sebaliknya..contoh juga macam kita mimpi benda buruk,tapi benda baik yang akan berlaku..buat aku macam terketar sikit.result aku teruk ke nanti?

maybe kemungkinan besar macam tu la kot..sebab sem ni memang agak susah dan final exam pun aku buat macam hampeh sikit.hurm..(long sigh)
aku tau semua orang rasa jantung macam nak terkeluar, tido tak lena, makan tak kenyang sebab result dah nak keluar ni..
tapi,aku cuma mampu doa banyak-banyak mimpi aku tu jadi nyata.. :-)

p/s: malam semalam aku mimpi hampir kena patuk ular.macam mana yer? (-_-")

7 comments:

dobot said...

semoga doa akq termakbul dpt 4flat.
:D

-Choco- said...

Dear zila,

chill ok, result insyallah akan ok.

mimpi kne patuk ular> huish!
org kate tu tandanya dh xlme dh tu.
xlme lagi kamu akan kawin.
ade org msuk meminang. huhuhu

Love, choco...

eima xara said...

x perlu kot pcaya pd mimpi..
just mainan tido..

dionzo de sauza said...

hahaha..kalu mimpi tut..??
apekah yg akan dpt..?
hehehehe
kena mandi la jawabnya..haha

norzila musman said...

dobot>> thankz!muehehe..klaka plak mimpi tuh..

choco>> haha..tu yg x saba tuh..(gelak gatal)

eima xara>> mainan tdo??huhu..nasib bek la..

dion>> mimpi ape?haha..sengal r kau ni..law mimpi tu tak yah r post kat blog..wat malu jerk..

dionzo de sauza said...

aleh..mimpi ape konon..aku jentik ko krg..
knp xpyh citer kat blog..?
slamber sudah..hahaha

ade brani..?hehe

syaf said...

uiit x baik ckp cam 2...doa 2
alah kalu dpt 4flat cam no??
tak buntang mate sume org kan/..doa2 kan jerk dpt yg terbaiik