Thursday, January 7, 2010

senior-junior

Alhamdulillah.berjaya menyambung sem ke-4 di uitm segamat..walaupun result agak tak berapa nak membanggakan tapi at least aku still boleh sambung belajar lagi.sem ni agak ramai juga buat 'fast track'.ececeh...bangga la yea korang pegang title degree tu..nyway,tahniah la korang semua yang amik 'fast track' tu n jumpa nanti kat puncak tahun depan.insyaALLAH..

owh..sem ni juga agak ramai budak kelas aku yang DL..cuma aku jer yang boleh tersangkut.biasa la..standard dengan usaha yang tak seberapa tapi kau nak result 4flat.memang haram jadah la kau nak dapat..hari-hari muka ulangkaji facebook,blog,my space,friendster,ym,skype..(ha..amik kau semua aku senarai) mane nak keluar time exam..kalau la dia tanya 'apakah URL blog *who am i for u* memang konfirm A+ dalam tangan la..hahahaha (-_-")

owh,sem ni aku still bilik lama.blok belakang.bilik belakang.memang sesuai untuk penternakan bapak segala jin.tapi aku REDHA.ececeh..berkat doa,mengaji bilik aku selamat untuk diduduki..oh oh sem ni katil aku pindah atas..grr...terpaksa aku memanjat katil dengan kepanjangan kaki yang tak berapa nak dibanggakan..oleh kerana aku senior yang baik hati (-_-") tak mahu la argue dengan junior semata-mata berebut katil.ececeh..cukup berbangga dengan pencapaian kesabaran tahap maksima.


owh,sem ni juga aku tak berapa gila kuasa sangat..muahahah..gila kau nak pegang segala semua jawatan yang ada kat uitm ni..macam sem lepas aku clasrep,asst wing capt,exco GPMS n RAKAN MUDA..tak macam busy mengalahkan wakil rakyat dan rumate pun kalau nak jumpa kena buat appoinment dulu semata-mata nak pinjam berus baju(contoh je la untuk lebih dramatik cerita ni)


oh oh walaupun konon tak busy sangat tapi aku busy dengan farmville,petville,cafe world aku..huhu (konon nak berubah tapi haram jadah)
oh oh cukup berbangga juga bila ada orang panggil kak zila. rasa macam cukup matang untuk memberikan nasihat kepada adik-adik semua.ahahah...ye la weyh..tahun ni umur dah 20 tahun..jadi agak-agak la yea..huhuhuu.. ;)

owh,sudah banyak benda aku melalut..biasala bila dah lama tak blogging.idea keluar dengan mencurah-curah.(amik kau metafora aku bagi)
sempena tahun tak berapa nak baru ni aku tak de buat azam baru sebab azam tahun lepas pun tak tertunai lagi..haha.
owh sem ni kaaan aku berazam tak mahu mengeluarkan kata2 kasar,lebih friendly,tingkatkan prestasi,lebihkan makan nasi... ;)

6 comments:

safiamira said...

errrrrrrr
kau update blog?? mimpi ape mlm td?
muahahahaha
blaja la weyh... asyik on9 je keje... hekhek
kau dh 20 thn? means that aku 19 la kan... sungguh tak ku sangka.... x lama lagi bleh kawen... hahahhahaha... miss u so much...<<-- aku x tipu

eKyN said...

ko apdet blog??
mimpi ape mlm tadi??
haha saje nk kuatkan hujah mira kat atas tu..bhahahah
wehh aku pon azam nk tido awal, bagun awal...xtggal subuh..kurangkan mencarut pe ke jeddah sume tu...dan pling penting aku nk kurangkan buli mida..n korag la wakaka..
so far, aku bgun agk awal kot huahua..

roommate baek..;)

norzila musman said...

mira>> haha..pg td ak bgon dr arah yg btol kot.pastu pas mkn aym greng,dpt la mood nk apdet..huhu

eyh eyh ak lum rase nak kawen(ok,tipu)
hahahaahah..

p/s:ak malu nak mengaku ak rndu ko jugek..hekhek

norzila musman said...

ekyn>> ko perli ak ker ni??huhu..smngat tuk apdet da muncul..haha
ececeh..pas ni ak pasti merindui ko tuk m'buli ak..huhu

yat218 said...

x sgka ko dh 20thn ni kan...
dlu mula2 aku knl ko muda remaja lg..
huahaha....
aku x sempat nk jmpe ko kat puncak kan....
aku sem 4 degree...ko sem 4 dip..
nt ko dh bis dip aku pun dh bis degree..

norzila musman said...

haha..mase tu hingusan ag..bese r..part 1..huhu
oh da nak abes degree eik k.yati..
huhu..rndu lorh..
mahu plok2..aha..'mahu tdo sekatil ag..huhu