Monday, March 1, 2010

dunia belum berakhir

salam semua. hari ni mula membuat pembersihan sawang. uisyh..tebal sungguh sawang2 di blog ini..actually, kenapa dah lama tak blogging? biasa la..tugas harian sebagai pelajar memang sangaaat memenatkan.tapi itu pilihan kita..ceh ceh..harus di tempuhi.. T_T
eh eh. baru aku perasan.lately ramai yang loss weight kat segamat.kenapa eik?tension? stress?
aku hairan.aku pun tension,stress..tapi kenapa berat tak turun jugak?cis..hormon tak stabil la ni..
hurm...

ari tu, jumaat,sabtu n ahad aku pergi OPKIM(operasi khidmat masyarakat)
kat FELDA SELANCAR. ala..kat area muadzam Shah..aku ingat jauh sangaaat la..tapi..aku baru nak terlelap dalam bas,dah sampai..ceh..1 jam je perjalanan. baru nak jakun naik bas..grrr..
best juga la..dapat family angkat..aku ngan ekyn 1 umah..kitorang dapat ibu tunggal..sebenarnya lidah aku ni macam dah kaku nak panggil 'MAK'..yela..dah berapa tahun x sebut perkataan 'MAK' tu..huhuhu..

sebenaarnya nak cite banyak pasal OPKIM tu..tapi macam x de mud..nanti-nanti la aku cite.
otak tengah blur sekarang ni..
penat la berfikir soal hati ni..nak terima ke tak?
eh eh..nanti aku solat istikharah la..;)

p/s: aku single pun salah. nanti aku cakap ramai minat, kau kata meninggi diri pula..
susah la kau ni...

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini