Tuesday, June 16, 2009

kebetulan

Cukup la kalau kebetulan kau terserempak ngan ex kau yg nmbor 2 sewaktu menghantar ank buah ke skola..
Tiba2 ati kte mcm rasa berdebar-debar even dah x de ati n perasaan pun kat die..

Bertentang mata,
makin menambahkan sakit di hati..
tak tao samada nak tersenyum or buat slumber jer..


Tak sampai 5 minit,kau terjumpa plak ngan ur ex 1st love
sewaktu mengisi minyak di stesen minyak..

Adakah kebetulan or perancangan or watever la..
Tapi,cukup la ngan sume kebetulan ni..

Aku x mampu nak tersenyum if senyum aku x ikhlas pun..
lepas tu,secara tiba-tiba ex kau bagi mesej n mengatakn if berjumpa secara kebetulan,ada jodoh ker??



p/s:ada someone ni ckp kat aku

sejauh mana pun aku berlari,ak akan berasa penat juga n aku akan berhenti..

hurm..maybe??

2 comments:

eKyN said...

kadang2 kite kene sacrifice tuk org y kite sayang..
jz let him go...
kalau kite syangkan org tu, biakan die g kat org y die sayang...
itu lbih baek dr membiarkan org y kite sayang mndrita ngan perasaan die sendiri..

dont hope too much in a relationship

weeee~

n_n

norzila musman said...

ekyn>>babe,cm knal je ayat tu..
terkesima,terkedu , lidah ak kelu..
huhuu..

law bleh x nk jmpa dlm situasi yg cmtu..