Thursday, June 25, 2009

Mengira ari

Whoa!tinggal lagi seminggu jerk tuk balik ke Segamat...huhu...windunyer kat kamu...oleh kerana aku sedang mengira ari.malas nak post entry panjang2 kat blog...ngeh ngeh ngeh.. :-)

Semalam beli barang nak masuk sem n biasa la kena leter ngan abang coz bila masuk sem jer beli macam2 barang..giler betul sbab aku baru beli sikit jer tapi dah dekat seratus..itu pun x complete lagi..

Adoi..susahnye law jadi perempuan ni..complicated tul law nak beli barang...dari umah dah wat list n dah bajet...tp........
bila dah sampai pasaraya,mesti aku over budget..kenapa yerk????

malas nak fikir2 banyak lagi asalkan abang hulurkan duit,tau la saya shoppingkan nanti..hihihii... (^_^)

p/s:secara tiba2 cuti sem ni aku pandai memasak..huhuhu..
bukan nak membangga diri..tapi kenyataan..(^_^)
hehehe

11 comments:

faridcool said...

wah! boleh tetibe pandai masak eh? ilham turun dari langit ke? ngahaha..

faridcool said...

ouh.. tetinggal.. maw wish slamat kembali ke hutan segamat~

norzila musman said...

faridcool>>ahaha..bkn dr langit,tp dr mimpi..
hutan segamat itu besh..ngee..

p/s:nyway,kamu pn stdy kt segamat gak kan??^_^

faridcool said...

yerp2.. haha.. x sedar diri sekejap.. wuhuhu

meo188 said...

segamat skema jer... huhuhuhu :p

norzila musman said...

meo188>>ahahha..bia skema tp cool..
heheheh
n_n

Sakinaaaaahhh said...

you uitm segamat?

eKyN said...

yang....giler rindu sama u...

c u tis satday k..

ngeeee~

mau geget die...hahaha

tkot r xdpt sbsidi, huhu

asmi said...

bykla ko...
org dah blik n mler klas...
ko still kat umah ntah wt ape tah...

norzila musman said...

sakinah>> yup..i'm segamartian.. ^_^

ekyn>>da jmpe pown cyg...

asmi>> homesick la syg..
~ngee...
n_n

job said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社