Friday, January 22, 2010

bila aku lupa cara copy and paste

asignment bertimbun. i mean sangaaat banyaaak. tak terkira. muka penuh ketensionan. semua lecturer menetapkan piawaian asignment standard degree punya. otak serabut. saraf mula berselirat. critical thinking, brainstorming mengeluarkan idea luar dari batas IQ seorang pelajar diploma. sangat letih, penat. bila mana BI aku kelas ke-3, semakin sukar menyiapkan walaupun 1 page pun.

jiwa semakin buntu. internet slow. laptop problem. homesick.
presentation next week. submit assignment next week. segala event kelab next week. otak sudah blank. ingatkan awal sem boleh rilek. tapi harapan..minggu pertama dah start lecture. minggu kedua dah start pengagihan asignment. minggu ketiga dah start kuiz,presentation. betul la apa senior kata. semakin naik sem, semakin tension. T_T

teringat masa part 1. hampir setiap minggu balik. jarang study. on9 lebih. tapi memang masa tak boleh nak undur lagi. hakikat yang kena terima. lain la kalau kau orang senang, kahwin pun memang konfirm dapat anak raja memang tak perlu susah payah struggle gila-gila semata-mata nak dapat kerja bagus. itupun kalau dapat kerja. kalau kerja penganggur terhormat negara? dengan kau nak bayar hutang PTPTN yang 'bunga' dia tahap orang kata riba'. oh oh sapa kata hidup kat U heaven.. makan tanggung, berak cangkung la (amek kau bahasa sastera)
lain la kau study kat Lim Kok WING boleh la heaven gila-gila. kau dress apa pun tak kena saman. skip kelas sampai seminggu pun tak kena bar. cafe tahap starbucks punya. bukan cafe 'pakmat' kat benteng ni. T_T

erm, tadi IM dengan kawan kat FB.

Zettyfarahana

amboii....asgmnt da wt ker?

Zila

mst r lum

HAHA

9:22pmZettyfarahana

next week nk sbmit

9:23pmZila

tau..pning r nk wat

ko da wat ke?

9:23pmZettyfarahana

en razak da wt..cik suhaila x wt g

9:24pmZila

pergh.en razak ko wat cmne?

9:24pmZettyfarahana

cr kt intrnt..ps2 wt logik akal

9:26pmZila

haha

plagiarism tul

9:26pmZettyfarahana

huhuhu...cm xbiasa lak...

9:26pmZila

hoho..sem ni ak da baek

x nk copy paste..haha


sumpah macam dah lupa cara nak copy paste. tadi try tapi aku tak boleh. sengal. bukan nak kata aku baik. tapi mungkin bila lecturer kata tak halalkan asignment copy paste, agak payah aku nak cari link yang sesuai. last-last aku surrender. doa seorang lecturer memang mujarab. haish ..(-_-') ni la akibat nak buat plan evil.
maaf puan...tehee..janji tak buat lagi. =)

oh baru ingat nak buat validation, tapi rupa-rupanya sudah di postpone pada 2 februari. ingat course registration problem. siap maki student portal lagi tadi..huhu .;p

p/s: apa mahu buat di hari minggu ini?
- tak nak jadi loser yang stay kat bilik sepanjang hari, 24 hours. cadangan tolong? =)



5 comments:

meo188 said...

rileks je...

huhuhuhu :)

norzila musman said...

tengak rilek la ni sambil meng'0n9'kan diri.
huhu
n_n

dobot said...

sila belajar dengan cara yang halal, HAHAHA
:)

norzila musman said...

haha
okeyh. janji pas ni x wat lagi
tehee.. =)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini