Thursday, January 21, 2010

ini entry merapu

*sekadar gambar hiasan

secara tiba-tiba idea untuk merapu datang mencurah-curah ke ladang gandum (apa aku merepek ni). ari ni ari khamis. pukul 7.15 petang or malam? erm,wat ever lah. sementara menanti giliran tuk mandi, mari kita habiskan masa mencarot,merapu sikit.(eyh,aku tak nak mencarut)

dah 2 minggu tak pulang ke kampung halaman.wah! satu perkembangan yang agak baik. eh jap.kampung aku kat mana?(-__-')

minggu ni agak sibuk.ceh,bukan minggu ni jer.setiap minggu kot? tapi minggu ni agak tension jugak la..isyh,sengal betul pengurusan di uitm segamat ni. laluan tuk kepejabat Unit sukan ditutup. gila betul.. terpaksa aku menapak bapak jauh lalu belakang admin pastu lalu bilik KP,pastu naik pejabat bendahari,pastu turun balik pegi unit sukan. mesti korang dah pening kan?aku lagi pening. tapi tak pe.dapat bakar kalori aku yang berganda ni.

oh laptop aku wat hal plak.cis..time ni plak mengada-ngada nak rosak, nak minta belaian, nak kasih-sayang. tak tau apa problem dia.kejap-kejap dia mati.aku baru nak tengok muve best cket,dia mati. aku baru nak tengok bab-bab yang romantik cket,dia mati. aku baru nak wat asignment cket,dia mati. memang saje cari padah betul. nak dibaling,sayang. nak disimpan,bengang. bila aku selidik,tolak,tambah,darab,bahagi rupa-rupanya coooler aku yang rosak. cooler aku kan bersambung dengan laptop. so,kejap2 dia mati la..lepas aku cabut cooler tu, baru la ok sikit.huhu.. itulah kelebihan pelajar diploma pengurusan maklumat. bab merosakkan laptop, beri saje kepada saye..HAHA.. ;p

sem ni dapat lecturer semua nama nak sama dengan aku.heh. tau la nama aku market..wahahaha! sorang tu nama dia Cik Siti Nuur-Ila. sorang lagi Cik Suhaila. nama saya Norzila..HAHA. sama x? =)

eyh,da banyak rupenyer aku merapu ni.
k la, harus pergi ke yasin wing. ALHAMDULILLAH. bagus betul budak sorang ni..sape2 nak jadikan calon bini,silakan.. HAHA ;p

p/s: tak tau lagi berapa abad lagi nak update entry selepas ni. =)

6 comments:

ijad said...

apa yang merapu tu...

safiamira said...

kalau ada kau, tu bukan gambar hiasan..
saje je nk interframe
hahaa
x yah r balekk weyh
hikss

norzila musman said...

ijad>> eyh,merapu la tu.entry bercampur. tak de idea nak tulis..huhu

mira>> ala,pic ak kecik je kot
nak balik!
nak tgk muve!
HAHA

Asyraf Abdul Rahim said...

eh zila. betullah. skrg susah betul nak lalu kat admin tu.
dah macam kawasan pembunuhan dah. hehe.

oh dah3. pergi balik. shoh2.

norzila musman said...

isyh..jgn lar. nti tkot plak nak lalu mlm2 kt situ..huhu

wah..acap kte x jd balik lar.
huhu.. T_T

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini