Sunday, January 10, 2010

saya juga manusia biasa

susah kalau nak bercerita tentang perasaan..sebab boleh 'makan dalam' bila kita bermain dengan perasaan tu..bila kita cakap kita perlukan masa,it means that it is not easy to share your feeling with others especially orang yang kita baru kenal.sangat susah..maksud aku memang terlampau susah..even da cuba try banyak kali untuk terima perasaan tu sekalipun tapi kalau hati tak rela,still tak jalan juga.

lately mungkin terlampau moody and effect dekat 'someone' yang mana dia tu memang selalu kena marah dengan aku tapi tak bermakna saya membenci awak.faham tak definisi benci tu macam mana?bukan nak avoid dari awak so marah-marah awak.(kan aku da berterus-terang ni)
susah nak jaga perasaan banyak pihak..bila mana perasaan tu disalah tafsir,maka persahabatan tu akan putus.makna aku PUTUS tu kau terus loss contact dengan orang tu semata-mata 'perasaan' yang ada sekarang ni. oh aku bukan jenis yang pandai nak pujuk-rayu, 'please come back to me'
(sambil menangis berguling-guling) T_T

bagi aku,take ur time untuk tenangkan diri kau dan bagi saya, awak tetap 'KAWAN' saya.ok? if 'perasaan' kita tu di tuka kepada yang lebih kearah 'do u love me' itu mungkin lagi mengeruhkan 'perang badar' kita ni..alangkah bahagia kalau kita still 'KAWAN' n dapat 24/7 messaging macam dulu kan?coz the truth is deep inside on me u r de most wanted friend i want..huhu..(ayat sedih sikit) T_T

saya ni manusia biasa.tak mampu nak kawal emosi.kalau rasa bengang,tulis kat blog.kalau rasa suka pun tulis kat blog..nasib baik sekarang ni masih mampu mengawal emosi..huhu..
oh ada sikit 'surat layang' saya tuk 'orang berkenaan' tu..sila la baca kalau sudi.. ('-')


awak,saya minta maaf kalau sepanjang perkenalan kita,saya banyak buat salah.banyak kali marah awak.banyak kali menghina awak..tapi saya tak bermaksud pun.,.saya cuma bergurau je dengan awak..huhu.tapi awak pun kadang-kadang kutuk saya juga kan?kan?tapi saya x kesah pun..awak kutuk pasal ketinggian saya,tapi awak pun 2x5 juga..hahahah..oh, marila kita berdamai..tak elok bermasam muka even memang masam pun..if awak nak avoid dari saya pun,macamla awak duduk kat hujung dunia..nanti tak esok,lusa,tulat bertembung juga..huhu.
erm,saya malu la nak karang panjang-panjang lagi..tehee..last word (ececeh,macam bagi amaran plak) terima la kemaafan dari saya.uhuk.. ngee.... n_n

p/s: kalau tulis pakai kertas,da penuh bakul sampah tu dengan kertas yang di keronyok ngan aku..tehee..if kau menangis berjurai air mata pun,xde la kena kat kertas..hehe ;p

7 comments:

eKyN said...

yess aku 1st!


chill wehh.rilex.ko puey aku..
aku puye ko.
event skang aku da KURANG buli..
haha


nak aku sdkah ketas lagi x??
aku baru beli smlam

safiamira said...

yess aku 2nd!!
saje nk gedik mcm ekyn gak..hahaha

relax...
x taw nk ckp ape..huk

norzila musman said...

ekyn>> cet..sengal kau babe..smalam ak ajak stroling nak release tnsion,kau bleh melepak cbuk ngn fb kau kan?huhu

krts ak pn byk ag yg pn rash bg last sem tu..haha

norzila musman said...

mira>> ko da t'jangkit ngn pnyakit ekyn kah?haha

wa chill larh..haha
T_T

eKyN said...
This comment has been removed by the author.
Strawberry's said...

tetibe ase cm sedey lak bace entry nie..

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini