Sunday, April 26, 2009

apa salah aku?

apa salah aku tuk kau membenci aku??
isyh!pale otak aku serabut,sama spt sabut kelapa..
aku nak study,tapi bler pndang cover depan buku tu jer trus mngantuk..
sbab trus teringat kau la..
eyh,aku x suka kau tapi aku rindu kau..
eyh,bleh x kau pergi dari idup aku...
eyh,bleh x jgn buat aku rasa berslah..

aku juga makhluk biasa..
kadang2 terlepas juga bahasa kesat..
tapi aku x nk guna bahasa kesat di sini..
cukuplah dengan kamu aku berbahasa kesat..

aku mahu study..
tolong jangan kacau aku lagi bleh??

lagu industan kat cc ni mcm agak touching..
adoyai..
sumpah mcm m'buatkn ak nk mnagis b'guling-guling
p/s:sudah,mahu pegi study human communication...bubye..

Thakz n Adios!!

5 comments:

acapabdulrahim said...

hehe, mengalami masalah yg sama nmpk..

norzila musman said...

acap>> tu la psal..mcm ad link r kte..huhuhu..
eyh,pegi stdy sana..haha
:-p

safiamira said...

siapakah "kau"??
abaikan je...study!!!!!!!!

eKyN said...

aku taw haha

tu r ko..
ade jodoh x kemane

lg ko buang prasaan tu lg die dtg melonjak2

cam sakel je

rindu je kot..xslah kan
tp emm aku bebel byk2 pon xgune
pape pon kalo de JODOH xke mana
suke ulang itu ayat maa

n_N

norzila musman said...

safiamira>>'kau' tu ko la..huhu..
dah r,mls nk fkir lg..

ekyn>>mmg r law de jdoh x kemana..tp prasaan 2 kdng2 m'gnggu keamanan ak..ssah juga nk lupa..