Wednesday, September 2, 2009

fieldwork UiTM Alor Gajah

ades...minggu ni mungkin minggu sibuk sedunia...
haish...otak mungkin akan bekerja 27 hours tanpa henti..
aku rasa macam nak belah 2 bahagian badan supaya menyenangkan kerja aku..
tapi aku bukan transformer sesuka ati nak belah badan...
~long sigh...

pening kepala nak buat research tuk final project ni..
dah la macam 1st time buat research,aku da macam blur2 nak minta bantuan sape tuk selesaikan kerja luar ni..
haish..tu la..malu la konon nak bertanya kat senior..
last2 kelam kabut naik turun HEA..(ok,HEA kat groundfloor..x de tangga)

1st perancangan nak buat research kat library UNISEL..
tukar plan nak buat kat UiTM Puncak Perdana..
tukar plan lagi nak buat kat UTEM..
last sekali....buat kat UiTM Alor Gajah...
haish..mintak2 plan B ni menjadi..
aku dah tak sanggup nak fikit ke mana lagi nak buat research...
if tak boleh gak,buat je la kat PTDI ni...ha!!lagi senang..,

ok...budget pun nak kena fikir gak...
sewa keta setengah ari tuk pegi ke MELAKA mungkin dalam 70 ringgit + minyak keta dalam 50 ringgit...
total semua RM120...
haish...kan best kalau abang aku keje cop duit...
dah la subsidi tak masuk lagi..
mungkin ujung bulan ni aku makan pasir dan batu je kot..
heh..harapan...

ok,1 keje lagi....
cari kelas ganti tuk tutorial..
naik turun ILQAM..
aku pun tak tau kenapa pn rash suka2 hati tuka jadual..
ades....penat..penat!
weyh!sem depan jangan lantik aku clasrep ag..penat ouh!!

keje tuk update BLOG RAKAN MUDA..
haish...mane aku nak cari pic exco ni..
kang aku letak pic tah pape baru tau..
belum lagi update board RAKAN MUDA..
ades...tolong la belah badan aku ni..please???

adoyai..kenapa la sem ni macam tak cukup kaki dan tangan..
tido pun tak berapa nak lena sampai terbawa dalam mimpi aku tengah siapkan asignment..
heh..harapan....
asignment menggunung tu la weyh...

test,kuiz yang selalu mengejut.,.
boleh sakit jantung aku..
isyh.. T_T

ceh..bila di fikir-fikir balik dulu macam ada ati nak extend bagai..
sekarang ni pun da cukup buat aku sesak nafas..
haish..macam dah x de mood nak beraya(cewahh..)
dah la laptop asik buat hal..
kang aku campak betul-betul aku gak yang rugi..
(sekali lagi fikir abang bukan keje cop duit)

p/s: tibe-tibe macam nak berlari masuk utan segamat, jerit kuat2 dan balik bilik tido..
zzzz......
(-___-)

6 comments:

prof.ir said...

relax2..
bersusah2 dhlu, bersenang2 kmudian..hehehe

tnye ckit leh..wt research psl pe ek??
ambk kos pe ek?

norzila musman said...

prof ir>> heh..nak tunggu senang tu bukan main lame..

wat research psl lbrary and department yg ad kt lib tu..
kos information mnagement..
br sem 3..hehee
:B

dobot said...

owg pung penah rasa macam tuh! tensi abess.

norzila musman said...

dobot>> haha..tau x pe..
sape kate jd stdent ni rlex je..
haish..sume tipoo belake..huhu

safiamira said...

babe, ko jd class rep ke??
x sangka aku....hekhekhek

norzila musman said...

safiamira>> ceh..igt ak x de sifat leadership ke??
huhu..
taun dpn ak jd mpp plak..hahah
harapan la ooi...