Sunday, September 13, 2009

sebab aku menulis blog

kini saya kembali..saje menenangkan fikiran setelah lame menyepi dalam blogging..
tak tau la apa dah jadi kat diri aku.
bile dah taip entry tapi rasa macam tak nak post n at the end terkumpul kat draft tuh.
dulu aku macam cakap nak stop blogging kejap..tapi macam tak berjaya..
last-last aku menyepi kejap pun ada orang da tanya bila nak update blog..haish,saya tau anda semua sayangkan saya..hehe =)


ari tu aku macam terfikir kenapa aku buat blog ni..
rupenyer sebab time tu otak macamm dah mereng sebab frust kot.
haish..salah sendiri juga sebab menimbulkan perasaan kat orang yang tak sepatutnyer..adat la kalau frust menonggeng.tu pasal aku tulis blog kot?aku kutuk abis-abis n bila orang tu tau aku kutuk dia,dia copy segala entry aku n post kat blog dia.
hurm..mase tu aku macam still mentah dalam blogging..macam jadikan tempat tuk luahkan segala sedangkan perasaan tu mana boleh di paksa.


ari tu juga aku macam dah kena warning ngan kakak pasal tulis ayat mencarut dalam blog ni..ceh.aku kan macam senang terpengaruh dengan penulisan blog orang lain macam aku tulis WTF,DAMN,SHIT dan terus di anggap macam perempuan tak bermaruah oleh kakak.terus terdiam.stop blogging sekejap.bila saya muncul kembali stilll same..sebab perkataan tu dah jadi bualan harian kita..

sebab tulis blog juga mungkin tempat tuk luahkan perasan yang tak kesampaian.ye la,aku kalau suka orang tu,senyap-senyap.pastu tulis kat blog pasal si polan dan si polan.bila hati macam dah cukup rapuh aku usir terus perasaan tu.tapi kaannn...aku still manusia biasa.ala,perasan tu pun dah lama berkubur.kot??

heh.aku macam teringat lagu AFGAN-ENTAH. sumpah macam sangat mendalam lirik lagu tu.aku kadang-kadang macam ketinggalan zaman ckit.bila lagu tu dah macam lame kat radio,baru aku perasan dan mula nak minat sedangkan lagu tu dah macam orang dah tak berapa minat aku macam terhegeh nak faham maksud lagu tu.

haish..kenapa entry aku macam bercampur..tapi tu la..
dah lama tak blog.mungkin tak tau nak cerita apa.
ok,sila abaikan entry merepek ni.terima kasih. T_T

p/s: thankz kat AWAK sebab tulis pasal saya.tapi kaaan..saya ni tak la perfect sangat kan??
btw,teletubies itu sangatt cumel.macam awak. =_=

nota kaki: thankz tuk nasi goreng.thankz tuk drive to tangkak.thankz tuk semua.. =)

8 comments:

meo188 said...

keep on blogging :)

Sufee Yusli said...

Awak2.. DIA cakap takde sape yang perfect.. tapi nampaknye awak dah menghampiri.. ;p

hu3 blushing ouh.. comel eak..? ;))

safiamira said...

teletubbies?????
aku x taw pown...
ngeeeeeee

norzila musman said...

meo188>> yeah.thankz eik. ^_^

norzila musman said...

sufee>> haha.ckp kat DIA seberapa byk thankz pn x bleh nak banding ngan our friendship kan?

ahaha.but lagi cumel if teletubies blushing.pipi tembam?? ;)

norzila musman said...

safiamira>> ceh.wat x tau suda.syyh!! hehe =)

safiamira said...

amboi2
siap la ko raya ni
story taw!!!!

norzila musman said...

safiamira>> isyh..bleh x jgn wat gosip dpn my bro? ad gak mkn pnyepak nti time rayer.heh
;p