Monday, September 14, 2009

what if

aku selalu terfikir kalau,kalau,kalau..hurm,berapa banyak kalau aku nak fikir.tapi itu la yang selalu meyemakkan kepala otak..aku bangun agak lewat ari ni..haish..bukan ari ni je.tapi memang dah selalu aku bangun lewat..lepas tu aku terfikir KALAU aku bangun lewat,mesti aku ponteng kelas.tapi nasib baik ari ni tak de kelas..

tadi malam aku tertido sambil dengar lagu AFGAN-ENTAH..dah berapa malam aku tido bertemankan lagu tu pun tak tau.aku tersedar pun sebab lagu tu jugak.dah berapa kali pusingan entah lagu tu..haish..KALAU ari-ari aku dengar lagu ni boleh mereng + meroyan kot?dah2..stop dari layan blues jap..pagi tadi seperti biasa bangun sahur kul 5 pagi..dah akhir-akhir puase macam rajin nak bangun..tapi pegi terawih macam malas.KALAU P.I tu dekat maybe aku pegi tiap2 malam kot?

aku macam rindu seseorang.tapi tak tau sape..KALAU diberi peluang,tolonglah scan jantung,hati,limpa aku skunk..sumpah aku tak tau aku rindu sape..haish.mainan perasaan lagi.aku macam termimpi seseorang.dia datang tanpa di undang..mungkin betul apa ust kamarulzaman cakap itu hanya lah permainan iblis..dah,stop merepek.

malam tadi juga aku pusing 1 sektor B.sorang-sorang aku berjalan.dalam ati berdoa tak mau jumpa 'kakak cantik'.pegi bilik member kat Si Manja Kini mengambil beruk-band.pegi Intan amik cop kolej.balik Zamrud,main kejap ngan alat senaman tuh..hihihi.pastu ada dengar sore sumbang berkate
'kenapa alat ni letak kat zamrud'? pastu member dia balas
'bia budak zamrud slim sikit'.
terdiam.tengok body atas bawah.hurm..T_T
KALAU aku slim,aku tak payah dengar sore sumbang tuh.

sedang mengira ari mao pulang ke kampung halaman.
sedang menyiapkan kad raye tuk di edarkan kepada kengkawan.
sedang mengemas almari yang bersawang.
sedang melihat luar dan ternampak monkey.saaangatt cuumeel.
sedang menulis entry yang sangat merepek.
ok,abis membebel. =)

nota kaki: ada someone tanya kat aku.
' kenapa dengan blogger segamat.masing-masing macam stop blogging.' no comment. =)

p/s: saya dah kembali senyum..baru perasan memang langit tak selalu cerah,tapi disebalik awan mendung tu,ada PELANGI yang sedang menunggu mewarnai awan kelabu.
ok,quote yang saya sendiri faham. ;)

5 comments:

meo188 said...

sy terasa sedih

norzila musman said...

meo188> eyh,da knp sedih plak?
*pelik *pelik
;0

hansuke said...

aku rase lame2 pekak gak telinga ko nnti. haha~ tapi setahu aku kalu tido sambil dgr lagu, otak ko tak relax sbrnya..hm..

Putra Al-Maliki said...

salam aidilfitri. maaf zahir & batin... =)

norzila musman said...

hansuke>> pekak kah?ptotla sejak kblakangan ni agak sound trouble cket..huhu

putra al-maliki>> selamat ari raye..>_<
wet rayer x de kah?hehe