Wednesday, March 25, 2009

Aku Dalam Di lema..

Nak pegi or x INTERVIEW tu???
x kisah la law dpt or x jawatan tu coz ak juz nk suka2 n try jer..
tp mcm nk marketkn diri plak kn law ak dpt jwatan tu..
Hohohoho...(kau mmg ske berangan lebeyh kn???)
*************************************
Ak mcm nk pegi tp x nak pegi..
apa tanggapan korg law ak pegi??
ntah la...b4 ni knon ckp mcm berapi-api jer..
last2,mcm xder smangat plak nk gi..
***********************************
OMG!!!
kawan2..tlg support ak...
please??????
**********************************
ak bkn nak marketkn diri ak yg sememangnyer x market pn..
knon nk m'bawa perubahan tuk our society ..
tp mcm tkot+nervous ngan interview tu..
juz think positive...
apa slhnya m'cuba kan??
adatla law kau g interview,x dpt job tu kan??
*********************************************
INTERVIEW EXCO IMS..
Korang rasa ak ptot pegi ker??
ada org ckp ak x layak tuk pegi..
ok fine,ak juz nk m'cuba bnda yg baru..
juz nk rasa cmner suasana time interview..
*************************************
Tp mcm btol ak x layak tuk pegi interview tu..
COZ......
Ak ni cpt blur,blank..
maybe jwapan yg ak akan bg MEREPEK+MELALUT
hehehehe..
(simpan je la angan2 ko tu...)
Thank n Adios!!(^_^)

4 comments:

yat218 said...

zila...x salah kot nak mencuba..
biarkan org nak ckp per..
ko g jela try, klu dpt kan best..bile lg nak dpt peluang cmni..

norzila musman said...

yati>>erm..mayb x g kowt intrview tu..ntah la,rasa mcm x der smngat jerk..
x per..next sem ader lg..hehe..
^_^

eKyN said...

haha kalau x pon kite cam beriye je nk pegi
kite ingat mende tu ari sabtu
skali rupenye jmaat
haha..
slamat suda kite smpai d umah mida
ptot r ckp ngan c naim aritu die tkjut beruk aku ckp mlm ni kn de save earth camne nk interview

norzila musman said...

ekyn>> haha..tu r psl..slh information la plak..x pe r..
dh x der rezeki..next sem kte try eik??
huhuhu..