Friday, March 20, 2009

Test + Blank = HAMPEH

Tu la....dtg cni sruh blaja..tp kau main2 plak kn...So, padan muka kau wahai makhluk b'nama NORZILA MUSMAN!
ak x tau knp ak blur gler masa test td...mayb ksihatan ak yg x brapa nk mmuaskan kowt..
(still x nk slhkn diri sndiri..)
*******************************

- Ak rasa mcm sia2 jer ak bgon kul 5 pg td, coz apa yg ak baca x msok pn dlm soaln test tu...WTF!( what d fish..)

- Ak rasa mcm sia2 jer ak bwk "toyol" msok dlm dewan td coz x der apa2 hint yg ak dpt dr TOYOL tu!

- Ak rasa mcm sia2 jer ak wat esei pnjang2 td coz x der point pn kat esei tu..sajer jer ak merepek-repek bia nmpak pnjang ckit n br lcturer mcm smngat nk baca nti..(harapan yg tinggi mlangit la knon..)

- Ak rasa mcm sia2 jer ak g kul 7.45 a.m coz test tu start kul 8.3o a.m(ok pn,sy tau x sume org perfect..) ak call pn rashidah merangkap RESIDEN STAFF ak n then dier ckp..' test start kul 8.30 yer zila...' ok, roger n out! (muka sumer mcm dah howt jer..)

Ok,kau x perlu nk merungut lg..dah mmg salah kau..
K fine, ak yg b'salah..
( abg n kakak, sori law m'hancurkn impian kamu semua..knon touching lar..)

Ok,bkn ak sorg yg tiru n bkn ak sorg yg bwk toyol ok..
mmg majoriti sume tiru(ok,bhsa sedap ckit BERBINCANG)

p/s :Kalau kau b'hubung rapat dgn PN RASHIDAH(kte b'komplot owkey..???)
**********************************
Kdang2 ak rasa mcm fedup n myesal coz amik course ni..
Course yg memerlukan kau byk m'baca,mengingat,mentelaah dan yg b'kaitan dgnnyer..
Ak x suke r m'baca apa lg mngingat or m'telaah..please! ak x suker!!!
Ak x tau smpai bler ak bleh b'tahan ngan bnda ni sumer..
ak byk m'bazir masa dgn blogging(mayb, hrap ada yg m'dgr luahan ati)
klau kau fkir entry ak m'annoyingkn kau, ak bg LAST WARNING
2,3 kucing b'lari,
mana nk sama si kucing belang,
kalau kau rasa m'bosnkan ak punyer entry,
blah r bangang!!
Sori law entry mcm agak kurang sopan coz tahap kesabaran ak agak mnipis skunk ni..
Thankz n Adios!!

4 comments:

shen said...

takyah ingat. takyah hafal.
faham sudah

norzila musman said...

shen>> ala..mslahnyer x fhm pun..
x der cara lain yg lbih efektif?
sharing is caring right??

share ckit ilmu tu..
^_^

eKyN said...

peh
emo nampak..xpe y da lepas tu bia r ia berlalu

tp jgn biarkn ia berlalu tnpa sbarng tindakan untuk mgubahnya..
dlm klas jgn sek borak+gelak+borak borek+gelak golek
(ttbe aku jd cam pncceramah ler pule!)

aku pon mao berubah juge...meh ler kite bersame2 mengubah diri kpd y lbih baek
jgn ko lupe tugas ko d dunia sbagai
HAMBA ALLAH

norzila musman said...

ekyn>> ye la..kte try survive fnal exam nti..huhu
x mau main2 lg dah..