Tuesday, March 10, 2009

Dinner DIIM & Retro theme

Dinner DIIM mnggu ni tp ak still x tau nak pegi event 2 or x...ak rasa better ak x payah pegi law juz nak memalukan diri ak coz ak mmg x der baju for the theme..
tema RETRO..Sounds good tp ak x tau nak pakai bj apa mlm 2..
memandangkan ak mmg x reti BERFESYEN n ak malas nk fikir dress apa yg ak kne pakai mayb better ak duk dlm blik diam2..
*********************************
yeah!m'ber sume mcm owh excited nak g espcially EKYN coz siap dah beli bj..(mmg gler smangat la ekyn..)
mayb ko ptot dpt award QUEEN for that night EKYN..
Mayb ak akan pkai bj kurung jer kowt mlm 2..
sbb m'ber kata m'bazir law x dtg coz kitorg dah bayar last sem..
ak MALU nk datang coz tkot m'spoilkan event mlm 2 coz x ikut tema..
tp rasa mcm x sempat law nk cr baju yg ssuai..
please!!help me!
********************************
ak still dlm di lema tuk pegi event 2 or x..



*mayb ak akan pakai mcm ni g DINNER nti..hohoho..
wat do u think??*

p/s:sape eik yg bakal m'jadi king n queen mlm 2??

Thankz n Adios!!(^_^)

2 comments:

eKyN said...

oit!!
syengal r...ko g sebut name aku terang lg bersuluh tu nape?MALU i...
emm aku mmg xniat pon nk excited..tp time kt JB aritu ttbe mira ckp soh bli pkaian tok dinner ni...die punye r suggest kt aku mcm2...haha aku pon tpngaruh...cz cam excited semacam ngan tema tu..

emm tup tup aku dgr tema nk TUKAR!
Pergh!! x le blah..tp xpe aku ikut majoriti r..lgpon aku pon xde baju sgt.roommate aku plak tlbih excited nk tgk aku pkai retro!
haha kalo tema glamer pon aku da de bajunye...hikhik

norzila musman said...

k la babe..tp ok what tema dh tukar coz ak lebih suka kg kowt..
simpan je r bj ko 2 wat kain lap..
haha!!(^_^)