Sunday, May 3, 2009

The amazing award

d@ rules...
1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini
SAFIAMIRA

- anak buahku yg paling nakal tp paling memahami aku..hehe
- seorang yg agak gila2 juga but clever..
- ssah tuk jatuh cinta,but if her fall in love,SETIA gler..
- baru lulus test memandu,tapi dah kecoh sekampung..weyh,ak amik smpai 2 kali pn x kecoh taw!!!heheheh (^_^)
- thankz to u coz m'dapat offer msok UiTM dlm jrusan ASASI UNDANG-UNDANG

3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

- Suka on9..law sehari x on9 mcm x lengkap idup aku..hehe

- kadang2 bleh jadi mnah jiwang,kdang2 bleh jadi mnah brutal..hohoho..(btul..x tipu)

- suka kacau or usik bdak kecik especially ank buah smpai die mnagis..(gler jhat kan saya??)

- kdng2 juga blur..(apa itu blur??)

- bler saya marah,saya akn mendiamkan diri..(fakta or auta??)

- bler saya suka someone,saya akan usha smpai dier suka saya..(ok,saya tipu)

- suka berangan...

- Adik bongsu yang suka bermanja dgn abg n kakaknyer..

- Saya ini simple..(ada org kata simple itu perfect)

- Suka wat lawak Bodo bersama my bestbuddy especially Ekyn,ezati,mida

4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka

- ekyn sempoi >> my bestbuddy la knon..hehe

- ezati a.k.a vinci arora >> i hate u but i lurve u...

- mida >> geng segamartianku..mak dier merupakan mak angkat aku..ngee...

- fauziah bee >> best la tido ngan u mlm tadi..hehe

- alin >> member 1 course tp x satu klas..

- acapabdulrahim >> br knal dis sem n suka baca blog dier..huhu

- dion >>menber acap..sama2 sengal mereka berdua ini..

- bonbon chaud>>nice to know u..jgn lonely lg eik..saya ada bersama kamu..^_^

- k.yati >>my snior..pas ni dah x jmpe lagi..sedihnyer..huhu..

-k.elyanie >>m'ber kpd k.yati..kecik molek je orgnyer..hehe

-k.lala>>my snior also n m'ber pd k.yati n k.yanie..ibarat 3 serangkai mereka ini..hoho ^_^

- shen >>also my snior..thankz 4 ur ideas n teach me..hehe

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..

p/s: if u are sporting bloggers,juz copy this award n do it..
hehehe..
btw,juz abaikan step 2&3..hehe

Thankz n Adios!!(^_^)

4 comments:

Bonbon Chaud said...

kena jwb semuanyer ke?

norzila musman said...

bonbon chaud>>erm..law mls nk wat,juz abaikan step 2&3 tu..u juz amik je award tu eik..
special 4 u..heheh

safiamira said...

wakakakaka
nakal ke aku ni???
point no 2 btol but i'm not so clever...hoho
point no 3 btol sgt2..aku sokong 100%.. aku mmg setia..huhu
adesss...bangga weyh lulus test walo pn lesen x kuar lg tp aku dh drive smpai blk kg..hikhikhik
mekacih aunty ku syg...lebur lah harapan anda utk b'temu aku di segamat...wakakakakaka

norzila musman said...

safiamira>>hurm..ye la..aku promote ko kat blog..bler plak hang nk promote ak???hehe

lg bek kau x dpt kt segamat..law x abis rlaw ak nk wat keje jahat..hohoho