Thursday, May 7, 2009

saya insan istimewa

tima kasih kpd sume yg sudi m'baca blog yg cuma 'indah khabar dr rupa' ini..
huhu..tnpa anda sume,siapa la saya..hekhek..

kadang2 blog saya ini byk m'ceritakan luahan ati n prasaan..
so,law rasa mcm x best tuk d baca,ignore sahaja lah yerk..

even entry sy ni x brape nk best,tp sy ttap ingin mneruskan dunia pemblogan sy ini..huhu
saya berasa b'bngga kerana follower sy tlah mningkat even x ramai tp ada gak org yg sudi m'follow..hehe..
tima kasih la byk2 eik..

law org nmpak sy d luar mngkin agak pndiam(ok,sy tipu)
tapi dalaman sbnrnyer saya ni agak kecoh n x bleh duk diam..hehe
*sy suka wat lawak even lawak sy sbnarnya x lawak*

Owh,sy telah m'jumpai my space blogger kwan saya..hekhek..
bonbon chaud,acap,dion, (stakat ni itu yg tlah sy jumpai)
thankz 4 the approve..^_^

sory kerana entry mlm ni agak touching sdikit..
hehe...
***********UPDATE****************
Chelsea kalah ngan Barcelona
seri 1-1
mmndangkan game t'sebut dibuat kt tmpat tuan umah,
oleh itu,Barcelona telah diisytiharkan ,menang!!!
Jmpe nti
MU vs Barcelona
p/s: x sabar nk tuntut jnji..hehe..Mcd..
nyum..nyum..
Thankz n Adios!!(^_^)

4 comments:

Bonbon Chaud said...

pasal foto saye,nnt esok saya buat citer pasal dri saye,nnt tgklah...hrp jgn mrh tau...jgn luper blanja saya...banting bkn jauh sgt pun dgn klang,anytime saya blh dtg sana...haha...jagalah...hehe...

acapabdulrahim said...

jgn risau, kita kawan kene tolong-menolong.
:)

kita baca je blog kamu.. ;)

dionzo de sauza said...

yay..acap btol..
tp acap,,ko paksa aku bace blog ko..
hahahaha
zila , nak mcd juga...

norzila musman said...

bonbon chaud>>haha..nape plak nk mrah??hehe
owh..okey..bleh jer blnje kamu gorng pisang kt tepi jln..
ekekeke..

p/s:nti bleh jmpe kt jusco bkit tnggi..hekhek^_^

acap>>hihi..sape KAWAN kamu??
tima kacih daun kladi yerk sudi mluangkn msa anda m'baca blorg sy..
huhu..

dion>>acap mmg ske mggunakn kkersn tuk m'promote blog beliau..huhu
mcd??apa itu mcd??
ngee...
^_^