Wednesday, May 6, 2009

Kami tidak 1 kepala

Slalu orang kata zila ini kaki sukan
bukan bermakna saya suka b'sukan..
tetapi mngambil berat pasal sukan di luar sana
MACAM...
badminton n especially BOLA SEPAK!!

orait,br pas y.m ngan abg ipar n then dien kata mlm ni ada game chelsea lwn barcelona.
ekekeke..knfirm KALAH la chelsea..
hekhek...
since saya mmg mnyokong MU,n sgt ssah if chelsea mnag ngan barcelona krana bakal ada p'tmbungan hebat fnal nti antara chelsea n MU..
owwh!!i wish Chelsea klah.huhu ^_^

mungkin orang sekeliling macam abang yang ramai m'buatkan aku kadang2 jadi gila bola..
ari tu kecewa sgt x dpt tgk selngor lwn 'red warrior'
huhu..

kwan abg kata saya ini brutal
tp saya kata sy feminin ^_^
p/s:abg wan,law chelsea klah,blnje mcd taw....hehe

Thankz n adios!! (^_^)

8 comments:

nur nina said...

blanje sye skali..
=D

acapabdulrahim said...

nak gak!! ;)

shen said...

ish

Bonbon Chaud said...

patutlah member aku nie tak nak angkat phone call aku,rupanyer mlm nie ada perlwnn bola...kalu zila dah menang belanja lah kita sekali eh?aritu dah janji kan?anyway...saya dpt tahu bdk part 2 balik lmbt eh...saya balik dulu...hehe...

norzila musman said...

nur nina>>sy blnje tp kamu byar eik..
hehehe

acap>>nak apeR??nak CHELSEA kalh or nak mcd???
ngee...
:-p

norzila musman said...

shen>>nape 'ish'???team favourite kamu??
huhu..

bonbon chaud>>haha..m'ber kamu boy or girl??law dh tgk bola,mmg lupa dunia trus..hehe

eyh,kamu kn yg jnji ngan sy nk blnje?hekhek

p/s:sy x kisah blk lmbat..(ok,tipu) ^_^

safiamira said...

aku pelik nape a. wan minat chelsea...
hope chelsea kalah...
nnt bleh rase a. wan blnje mc.d
muahahahaha

norzila musman said...

safiamira>>tu r psal..sume baju chelsea die ader..dr kaler ijau,biru..
abg wan kate tggu gaji br leh blnje..
hihiih..