Saturday, May 2, 2009

kadang-kadang aku jahat juga

Dapat call dari m'ber lama..
hurm..borak lame2 n ckp la kat dier

Zila: 'eyh,byk kedit kau call aku eik..'
M: 'x per..law kedit abis nti suh sugar daddy aku topupkan'
Zila: 'haha..sape plak nk jadi sugar daddy kau ni..kaki cukur tul r kau ni..'
M: 'eyh,serious..ak x tipu..ak ada sugar daddy..tp dier suami org'
Zila: 'eyh kau..jgn nak main2 ngan suami org plak..x baik dowh..'
M: 'ala kau..x pyah nk bajet alim la..lgpn,dier yg cari ak..bkn aku cari dier..'
Zila: 'pe plak bajet alim..siot r kau'
M: 'Mcm r dulu2 kau x pnh gnakan smeone tuk ksnangan kau gak..jgn wat ak ungkit hal dulu!!'
Zila: 'erk!!'
*********************************
Mmg dulu aku agak jahat..
kdang2 juga aku agak selfish..

Masa aku form 2,ada budak laki ni luahkan prsaan kat aku..
tapi,ak juz main2 kan dier sbab dier kaya..
law pas abis skola,msti dier blnje ak mkn kat kntin coz ada tuition ptg nti..
kdng2 juga dia tolong bayarkan tmbang bas ak time nak blk dr tuition..
kdng2 juga dia tolong bayarkan duit buku rujukan..

sedih sgt bler ak tolak cinta dia..
ala..lgpn cinta monyet je kan???
JAHAT kan aku??
********************************
Masa aku form 5,ada budak laki ni luahkan prsaan kat aku..
tapi,ak juz main2 kan sebab dier agak NERD..
dier tlg aku siapkan projek pendidikan seni aku..
hurm..sbab dier terer melukis,jadi aku p'gunakan dier..

mmg dier byk tlong n lagi touching bler dier bg 1 lukisan muka aku yg dier lukis sendiri..
JAHAT kan aku??

kawan2 slalu kata aku ni x der ati n perasaan...
ntah la..rasa mnyesal plak bler pergunakan org mcm tu..
Nasib baik diorang faham pas aku jelaskan sume..


P/s: skunk ni dah jadi baik..
x mau pergunakan org lagi..haha
tapi...
acap,bler mahu blnje kami nasi goreng mak cik kesayangan kamu??^_^

Thankz n Adios!!(^_^)

6 comments:

acapabdulrahim said...

ooooooo..
saya benci perempuan macam tu.

huhu. tp kamu dah berubahkan skrg?

****
nak? hehe. ni pergunakan jugak ke?

Bonbon Chaud said...

dahsyatnyer...jgn wat lagi tau,perasaan jgn di wat main2...sakit tau dimainkan org,hopefully u dah berubah...

dionzo de sauza said...

ait..
its ok..
nobody perfect.
although sy pown jht gak dulu..
acap je baek dr dulu sampai skrg..

norzila musman said...

acap>> ala..skunk udah berubah lorh..
itu zaman bodo2 jer dulu..

acap,ari tu jnji nk bnje sume blogger kt cni..
huhu..KATA ITU KOTA..
jnji msti d tepati..hoho

p/s:bkn mahu pergunakan cuma nak m'buli kamu jerk..^_^

norzila musman said...

bonbon Chaud>> tahu..mmg sakit law mainkn prsaan org coz kte pn dah t'kena gak..
mcm HUKUM KARMA la...
huhu..

norzila musman said...

dion>>sy tahu kamu mmg jhat sbab t'balikkn meja mase exam..huhu
acap bkn baik,cuma 'prihatin' jerk..
muahahaha..