Saturday, May 2, 2009

Award tuk Blogger yang rasa diri dia single


soalan die ~ kenapa kamu single?~
*sebab x der orang nak..huhu(ok,tipu)
*sebab....mahu enjoy dahulu..(tipu lagi)
*sebab...jodoh blum smpai lagi..hehehe
*senyum gatal*
Amik la AWARD ni yerk..aku tahu kamu semua single lagi..hehehe
Thankz n adios!!(^_^)

4 comments:

Bonbon Chaud said...

jadi single nie best tau cuma sometimes 2 jealous dgn member coz ada org nak bermanja dgn kte,rasa teringin pulak...agaknyer sapelah teman aku eh?

norzila musman said...

bonbon chaud>>haha..best aper single..tp tu la..jeles gak tgk kapel2 kt cni..
lg2 law stdy kt library,mcm sweet plak tgk diaorg ni..

p/s:who's d lucky boy with u ha???^_^

choco said...

Dear norzila,

Single? bg i mmg best..
SEBAB? ade byk sebab "x":
-x de sesiapa yg blh control ape yg kite buat!
-x bazir kredit nk cal/msg siDia
-x de kne marah
-x payah ade prasaan nk jelez
-x perlu risau psl siDia
-x hrmmm..dan mcm2 x lagi lah!

Tapi ada jugak bad thingnye, mcm...
-lonely (sometimes)
-xde sape yg nk caring kite mcm, tanye tgh watpe ke?

erm tapi kalau dh xsesuai, hah part ni la seksa.. CLASH!!
sakit hati laa plak..

pape pon LU pk la sendiri!!
=p

norzila musman said...

choco>>haha..tu la psal..byk kburukan n kbaikan..
pndai2 la kte blnce kan..heheh

p/s:kte pikir la same2..x mau pikir sndiri..huhu
^_^