Tuesday, July 14, 2009

Dimana keadilan??

Lately ni x tau la kenapa suka sangat merungut..
sekarang ni macam x puas ati bila lecturer beri tugasan atau bahasa saintifik dia asignment juz kat kelas aku jer..
dimana kah keadilan??
kenapa kelas 1 lagi x dapat pun asignment tu??
kenapa?kenapa?dan kenapa???

ahahahah..
bila kami persoalkan tindakan itu,baru la lecturer dengan tanpa komprominya memberikan asignment tersebut kepada 2-2 kelas..
ha.....baru la adil..
kita hidup kat negara ini mestila bersikap demokrasi..
tak mao la ada sebarang tindakan tanpa kawalan..
hahaha..(sory,ayat berterabur)

Sebelum ni lecturer sruh cari 5 artikel kat database n then summarizekan..
hohoho..(macam da lupa je nak bkak database_
n aku rasa macam part 1 semula bila kena tengok balik step die kat pamphlet library...
~ngee...(mayb byk makan semut menyebabkan aku menjadi seorang yang pelupa)

Lepas peristiwa malam tadi yang menggabungkan 2 kelas..
berlaku peristiwa perdebatan antara 2 kelas...
Lastly,lecturer membuat keputusan tuk mengurangkan kepada 1 artikel n 2-2 klas kena submit tomorrow...

kenapa kami x bleh nak berbaik antara 2 klas???
huhuhuh..
mesti ade je bnda yang x puas ati pasal lecturer bias,asignment n macam2 lagi...
sedangkan kami berada dibawah bumbung yang sama iaitu sama course n sama batch...

p/s:maybe tnggu zila tukar klas lagi 1,baru leh aman dunia kowt???? :B

6 comments:

Asyraf Abdul Rahim said...

pergh... brani siak ko suarakan dekat lecturer ko... seb baik lecturer ko ok.

sesetengah lecturer ade yg klu kita persoalkan, dia pergi tambah dari 5 ke 8 pulak.. hehe,

StingRay said...

rilek le...baru meriah. ha ha ha

norzila musman said...

acap>>ahahha..sy smemangnyer brani mati..huhu
sbnrye tkot gak law lcturer mngamuk kn..

nsib bek keadaan mlm td still dlm keadaan t'kwal..
~ngee..

norzila musman said...

stingray>>haha..bkn stkat mriah,tp cm da nk b'perang jer..

n_n

asmi' said...

n aku la y jadi mangsenyer... kakaka...

wlupun x puas ati akhirnyer die adil gak kan?
die suruh 2-2 kls cari 1 je artikel...

-who the heck do you think I am?-

norzila musman said...

asmi>>dah knp kau plak jd mngsa??
ak x fham..
:B