Sunday, July 12, 2009

Unlucky day in Uitm

Macam sudah jatuh ditimpa tangga la knon...
from the beginning....

Asignment yang semakin banyak n laptop plak wat hal sewaktu aku buzy menyiapkan asignment..
shit!!!!

Aku rasa seperti menjadi part 1 bila menyiapkan asignment kat cc..gler macam nerd sgt..
CC plak sentiasa pnuh even pagi,petang,malam...
damn sgt bila kena tunggu giliran semata-mata nak siapkan asgnment..
macam hampir nak jadi gler..(eyh,still belum lagi jd gila)

Dimanakah keadilan bila wireless tidak didapati dibilikku..
owh..baru kusedar,bilik ku yang berada dihujung pelusuk dunia dan berhampiran hutan segamat amat menyukarkan untuk mendapat wireless itu..,.

Dimanakah keadilan bila dilantik menjadi asistant wingcapt sedangkan aku jarang berada dibilik n jarang menghadiri meeting wing???
n aku langsung tak ada ciri2 kepimpinan langsung..

Dimanakah keadilan bila aku kehabisan kredit n menggunakan public phone tapi ditelan duit aku walaupun panggilan tak dapat..damn betul...

Dimanakah keadilan bila aku baru skip 2 klas tapi diberi amaran terakhir sedangkan ramai yang cuti seminggu pun still tak mendapat 'surat cinta' dari lembaga tatatertib..

Dimanakah keadilan bila PTPTN still x masuk n duit subsidi pun tak masuk..

p/s:oh TUHAN..kenapa aku suka merungut dalam menghadapi dugaanmu ini??

6 comments:

dionzo de sauza said...

lalalala...
knp x pinjam laptop kwn2 ke..
junior ke..??
ala xkan stakat pinjam pown mreka nak bising...??
da dpt surat warning ke..?
gile otai..

norzila musman said...

dion>> malu r plak nk pnjm lptop m'ber..huhu..
ahahha..sy mmg otai dlm bab ni..
ekekeke...

n_n

yat218 said...

ala zila ni...
br jd asst w.capt dh nak bising2..
relax la..
tggjwb tu jgn lupe, jgn malas2..
tu yang leh mengajar ko sesuatu nt..
percayalah...

sume org nak sng ssh la...

norzila musman said...

k.yati>>ahaha..diog sume kate kte ni bwk smngat k.yati..
ngeh..ngeh..
ekceli,best gak jd asst w.capt..rase cm popular je..hohoho

eKyN said...

cubenko pikir...tu hanye ujian je beb
aku xdpt ag ni subsidi..
at least korg da taw r gak status da bjaya ke gagal
dr aku d gantung tidak brtali...adesss

wah ko jd asst WC?congratz seh..

norzila musman said...

ekyn>>ala...x lme ag ko dpt gak subcdi tu..
dun worry la..

p/s:mcm r ak x tau ko jd w.capt..
ngeh..ngeh..