Friday, August 7, 2009

indah khabar dari rupa

kadang-kadang kita selalu tersilap judge orang..
sebagai contoh dalam social networking ini..
if kau lihat dalam myspace,tagged,facebook or macam-macam lagi social networking ni,
mesti kau akan approvekan yang hensem-hensem or cantik-cantik sahaja..
or worst yang seksi or gorgeous..
yucks!sumpah,kau hanya tertipu dengan bantuan edit photoshop or lighting yang ter-baek..

haha..
and aku adalah salah seorang yang menipu kamu dalam social networking ini..
pic nak letak yang muka macam nampak cerah and tak menunjukkan jerawat batu..
and kalau dari jauh,kau dah nampak lingkaran hitam bawah mata..

and ada someone add kat myspace,
and kata 'u kiut la'
and sori,sumpah buat aku tergelak berguling-guling..
owh jejaka gorgeous,
kamu telah tertipu dengan pancaran cahaya di muka saya..
muka saya nampak sangat suci dan bersih..
owh..tolong jangan percaya rupa saya sekiut itu..

and bila someone macam meminati penulisan blog aku,
add aku di myspace,
and bila jumpa tepi jalan,sumpah tak akan kenal aku..
kerana 'indah khabar dari rupa'

and.....
sape nak letak muka yang tak cun or macho weyh??
sudah tentu myspace,tagged,facebook kau tak akan laku..
and paling tidak,orang tidak akan approve if kau letak pic macam perogol bersiri..

and minta maaf kepada kamu semua,
kerana telah tertipu dengan kekiutan muka saya..
owh,zila tolong jangan nak perasan..ahh..diam.

p/s:terima kasih adobe photoshop.. T_T

8 comments:

eKyN said...

kahkah aku ingat ko update pasal intgrasi diim td...adoyai..
beriye kat ym kate bz apdet blog..wkwkwkwk
eh aku xreti r photoshop...meh ajar aku sini
haha lihatlah wajah zila..bchaya kan..
kahkah cam iklan mgkuk tandas r plak kan..

n_n

norzila musman said...

ekyn>>mls nk cite integrasi..x de yg besh pn..
haha..kau pn t'tipu..
cm iklan pencuci pnggan pn ad..
agagagag
:B

AkU hANiM said...

hehe..adobe sangat membantu..

norzila musman said...

aku hanim>>yeah..tknologi masa kini jgn d percayai..
itu sume edit belaka..
n_n

eima xara said...

sume org cntik kak..

norzila musman said...

eim xara>>sy x spt yg kamu bygkan..
ececeh..ayat nak cheesy je..
uhuhu
:B

meo188 said...

hi comel!

huhuhuhu....

norzila musman said...

meo188>>hye ensem!
hukhuk..
:B