Wednesday, August 26, 2009

saya pemalu

ades..tolong la kawan-kawan...
aku tak kisah kau nak baca blog aku..
tapi tolong jangan baca depan aku boleh??
serius aku rasa macam malu kalau orang baca blog aku since aku ada kat depan dia..
sebab aku tak tau nak sorokkan reaksi muka aku sewaktu kau baca blog aku..


macam bila kelas en. ismail tadi...
haish....
sumpah aku malu weyh...
cerita bermula begini...
en ismail buka blog ims society sebab tujuan nak perkenalkan atau promote blog DIIM kat pelajar dia..
heh.aku dah tau kewujudan blog ni since sem lepas..
tiba-tiba ada la member suruh tengok follower of the blog ims society..
aku macam slumber rilex sebab tak expect en mail tau blog aku..
tiba-tiba............................
ha!! tertera kau nama NORZILA MUSMAN kat follower tu..
aku memang orang terawal la follow blog IMS ni..
tp.........................
jangan la hebohkan dekat lecturer kot..
aku segan tau x...

kalau lecturer or pengarah uitm tau pun pasal blog aku at least jangan sampai buka blog aku depan aku...
tolong sangat-sangat...
kau nak buka belakang aku and then gelak la terbahak-bahak ikut suka kau okeyh??
tp nasib baik en mail macam faham perasaan aku yang rasa masa tu nak benam kepala dalam tanah sebab muka da blushing tahap kritikal...
dia tak buka pon blog aku..
kawan-kawan,kalau nak baca blog aku sila layari http://norzilamusman.blogspot.com

heh.bajet popular..
tapi popular juga apa..
cuba kau search kat google nama norzila musman..
hehe..

6 comments:

faridcool said...

gile feymes.. hahaha

Sufee Yusli said...

ha3 da cari name awk kat google? fames kan.. ;))

syienaz said...

gile feymes ko makcik zila!!
bangge aq sbg org yg knl ko!
hahaha

(n_n)

norzila musman said...

faridcool>> haha..time kaseyh..try la taip name u kt google..ade gak kn??haha

sufee>> if awk x ckp,mayb x tau kte ni femes..
ades..x suke femes2 ni lorh..haha

syienaz>> ye la nad ooi..
ceh,,bngge pe bnde..ak lg bngge..
ko kn exco nadiia..haha

hansuke said...

len kali ko buat2 gelak, kurang skit malu kot..:P

norzila musman said...

hansuke>> buat2 gelak nti org fkir mcm owg x betul plak..huhu
:B